Overname praktijk Zachariasse

Gedurende de werkzaamheden in vorige praktijken werd voor Rob duidelijk dat hij graag zijn aandacht zou willen verdelen tussen de werkzaamheden als tandarts aan de stoel en aansturen van een multidisciplinair team. Rob sprak zijn ooms, die ook allebei tandarts zijn, over het aansturen van een eigen praktijk, wat hem ertoe aanzette om deze plannen in gang te zetten. Het lijkt Rob een enorm leuke uitdaging een team te vormen en het team bij te sturen naar wat Rob en Luuk de beste tandheelkundige zorg voor onze patiënten vinden. In de toekomst lijkt het Rob leuk om ook jonge collega’s verder te coachen in hun carrière en bij te sturen binnen onze praktijk.

Het starten van een eigen praktijk is ook iets wat Luuk enorm aansprak, waardoor zij hebben besloten om de krachten te bundelen. Ook voor Luuk was de keuze voor tandheelkunde geen vreemde, gezien zijn vader een tandtechnisch laboratorium aanstuurde en zijn grootvader hem motiveerde om zich ook in de geneeskunde te verdiepen. Echter heeft Luuk ook een voorliefde voor ondernemen, waardoor hij in het jaar dat hij was uitgeloot een jaar Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg heeft gestudeerd.

Vanaf 1 maart 2022 jongstleden is tandartsenpraktijk Zachariasse overgedragen aan Rob van der Donk en Luuk van den Bosch. In de periode daarvoor is intensief gesproken tussen Kees Zachariasse en Rob en Luuk. Rob en Luuk zullen alle organisatorische taken van Kees en Brenda Zachariasse overnemen. Kees is voor een periode van 14 maanden nog werkzaam geweest voor “Mondzorg Veenendaal”.

Door het gezamenlijke jaar in het bestuur de tandheelkundige studievereniging in Amsterdam kennen Rob en Luuk elkaar goed. We weten hoe we met elkaar om te gaan om uiteindelijk een enorm fijne praktijk voor patiënten te zijn, waarbij we streven naar ““een fijne praktijk voor patiënt voor preventieve, duurzame, gepersonaliseerde en goed voorgelichte, mondzorg, uitgevoerd door een betrokken team ”.