Tarieven

De tarieven in de mondzorg worden jaarlijks door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld in opdracht van de overheid.

U kunt hier de tarieven van 2024 bekijken.

Infomedics

De focus van onze praktijk ligt op het verlenen van zorg. De betalingen geschieden via Infomedics. Infomedics ontzorgt duizenden (para)medische praktijken met het factureren en innen van de declaraties.

Facturatie

Infomedics zal navraag doen bij uw verzekering of u aanvullend verzekerd bent. Het verschuldigde bedrag zal vanuit de dekking worden verhaald. Mocht het zijn dat u niet (volledig) verzekerd bent, ontvangt u enkel een (rest)nota voor de kosten die niet door de zorgverzekeraar worden betaald.

Digitale factuur

U ontvangt de rekening digitaal, als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekent zijn. De facturen zijn in te zien op patienten-inloggen.infomedics.nl (hyperlink maken).

Betalingstermijn

De standaard betalingstermijn van Infomedics is 30 dagen na de datum van de factuur. U kunt gebruikmaken van de QR-code die naar u wordt opgestuurd, waarna u naar de betaalpagina wordt doorverwezen. Het is bij Infomedics mogelijk om de factuur in delen te betalen. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met 036-2031900.

Contactgegevens Infomedics

Website: www.infomedics.nl

Patiëntenportaal: patienten-inloggen.infomedics.nl
Telefoonnummer: 036 – 2031900
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.