Verhuizing

Per 1 maart 2022 hebben wij, Rob van der Donk en Luuk van den Bosch, tandartsenpraktijk Zachariasse overgenomen en zijn we verder gegaan onder de naam Mondzorg Veenendaal.

In de afgelopen maanden zijn er een aantal zaken binnen de praktijk veranderd. Zo zijn Rob van der Donk en Luuk van den Bosch, naast Kees Zachariasse, ook werkzaam als tandarts. Daarnaast zult u mogelijk een aantal nieuwe gezichten, waaronder de mondhygiëniste en nieuwe assistentes, in de praktijk ontmoeten.

Middels dit bericht willen we u op de hoogte willen stellen van de verhuizing van Mondzorg Veenendaal naar de Wolweg 1, het pand tegenover het gemeentehuis, waar voorheen de ING-bank gevestigd was.

Mondzorg Veenendaal heeft de ambitie om verder te groeien en toekomstbestendige, preventieve mondzorg aan te bieden aan haar patiënten. Om die reden zijn we in de huidige praktijk aan het Overslag beperkt in ruimte en hebben we besloten te verhuizen.

Per 16 augustus 2022 zullen we verhuizen naar onze nieuwe locatie.

De praktijk zal uitbreiden, maar er zal nog steeds dezelfde persoonlijke aandacht voor patiënten worden gehanteerd.

Parkeren

We stimuleren patiënten op de fiets naar de praktijk te komen, omdat de overdekte fietsenstalling zich tegenover de praktijk bevindt. Mocht u toch graag met de auto naar de praktijk komen, dan is er bij de balie een uitrijkaart voor het parkeren verkrijgbaar, omdat het parkeren in het centrum betaald is.

Website

Mocht u benieuwd zijn naar onze verbouwingsplannen? Onze nieuwe website is vanaf nu online mondzorgveenendaal.nl

Volg de verbouwing

Binnenkort kunt u onze verbouwing volgen op onze Facebook- en Instagrampagina @mondzorgveenendaal!

Aanmelden voor de nieuwe praktijk mogelijk!

In onze nieuwe praktijk nemen wij ook weer nieuwe patiënten aan!

Mocht u vragen hebben over de verhuizing, kunt u altijd contact opnemen per e-mail info@mondzorgveenendaal.nl of per telefoon 0318 – 521 287.

We hopen u binnenkort te zien in het Overslag of als we u recent gezien hebben in onze nieuwe praktijk aan de Wolweg!